Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Muutoksia Helsingin valtuustoon ja kaupunginhallitukseen

Helsingin kaupunginvaltuusto on myöntänyt eron ja valinnut seuraajat Euroopan parlamenttiin valituiksi tulleille kaupunginvaltuutetuille Heidi Hautalalle (Vihr) ja Nils Torvaldsille (Rkp). Hautalan seuraajaksi kaupunginvaltuustoon tulee Vihreiden valtuustoryhmän ensimmäinen varavaltuutettu Tuomas Rantanen. Torvaldsin seuraajaksi tulee Ruotsalaisen kansanpuolueen valtuustoryhmän ensimmäinen varavaltuutettu Jan D. Oker-Blom.

Euroopan parlamenttiin valitulle Jussi Halla-aholle (Perus) myönnettiin vapautus kaupunginhallituksen ja konsernijaoston jäsenyydestä. Halla-aho jatkaa kaupunginvaltuuston jäsenenä.

Valtuutettu Tarja Tenkula (Sdp) eroaa kaupunginvaltuustosta ja  kaupunginhallituksesta paikkakunnalta muuton vuoksi. Tenkulan tilalle uudeksi valtuutetuksi nousee  sosialidemokraattien valtuustoryhmän ensimmäinen varavaltuutettu Jape Lovén.

Kaupunginhallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Kaarin Taipale (Sdp) ja Mika Raatikainen (Perus).

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+