Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Eduskunta valitsi puhemiehistön

Eduskunta valitsi täysistunnossaan perjantaina 29. toukokuuta uuden puhemiehistön. Puhemieheksi valittiin kansanedustaja Maria Lohela (ps.), I varapuhemieheksi Mauri Pekkarinen (kesk.) ja II varapuhemieheksi kansanedustaja Paula Risikko (kok).

Vaaleissa Maria Lohela sai 127, Mauri Pekkarinen 145 ja Paula Risikko 135 ääntä.

Puhemies, humanististen tieteiden kandidaatti Maria Lohela, 36, on Varsinais-Suomen vaalipiiristä. Hän on toiminut perussuomalaisten kansanedustajana vuodesta 2011. Lohela on ollut Parlamenttienvälisen liiton IPU:n Suomen ryhmän johtokunnan puheenjohtaja vuosina 2011–2015 ja ulkoasiainvaliokunnan jäsen 2011–2015. Lohela on toiminut perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtajana vuodesta 2014.

Ensimmäinen varapuhemies, yhteiskuntatieteiden maisteri Mauri Pekkarinen, 67, on Keski-Suomen vaalipiiristä. Hän on ollut keskustan kansanedustaja vuodesta 1979. Pekkarinen on toiminut sisäasiainministerinä 1991–1995, kauppa- ja teollisuusministerinä 2003–2007, ministerinä sisäasiainministeriössä 2007–2008 ja elinkeinoministerinä 2008–2011.  Pekkarinen on ollut keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja vuosina 1999 – 2003.

Toinen varapuhemies, terveystieteiden tohtori Paula Risikko, 54, on valittu eduskuntaan Vaasan vaalipiiristä. Hän on ollut kokoomuksen kansanedustaja vuodesta 2003. Risikko on toiminut peruspalveluministerinä vuosina 2007–2011, sosiaali- ja terveysministerinä 2011–2014 sekä liikenne- ja kuntaministerinä 2014–2015. Kokoomuksen Naisten Liiton puheenjohtajana hän toimi vuosina 2004–2007 ja kokoomuksen varapuheenjohtajana vuosina 2004–2008.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+