Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tampereen Pelastakaa lapset ry:n ex-puheenjohtajaa epäillään 29 000 euron kavalluksesta

kotimaanbanneri

Pelastakaa Lapset ry:llä on 79 paikallisyhdistystä Suomessa. Yhdessä näistä paikallisyhdistyksistä, Tampereen paikallisyhdistyksessä, on tullut esiin epäily yhdistyksen varojen kavalluksesta.

Tampereen paikallisyhdistyksen hallitus on ryhtynyt välittömiin toimenpiteisiin asian selvittämiseksi ja tapaus on tällä hetkellä poliisin tutkinnassa. Epäillyn kavalluksen suuruus on noin 29 000 euroa ja summa tarkentuu poliisitutkinnan edetessä.

Pelastakaa Lapset pitää ilmi tullutta Tampereen paikallisyhdistyksen tapausta erittäin vakavana ja hyvin valitettavana. Järjestö lisää paikallisyhdistyksille annettavaa koulutusta ja ohjeistusta hyvästä hallinnosta.

Tampereen paikallisyhdistys on itsenäinen yhdistys, jonka vapaaehtoiset toimijat eivät ole Pelastakaa Lapset ry:n palkattuja työntekijöitä.

Tapaus ei liity Pelastakaa Lapset ry:n Tampereen aluetoimiston toimintaan.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+