Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Helsingin poliisi kaipaa havaintoja kadonneesta henkilöstä

56789_Karjalainen

Helsingin poliisilaitos kaipaa havaintoja kadonneeksi ilmoitetusta Harry Karjalaisesta.

Karjalainen on lähtenyt kotoaan keskiviikkona 8.2.2017 iltapäivällä. Hänen on selvitetty astuneen samana päivänä klo 19.20 linjan 93 bussiin Itäkeskuksessa. Linja ajaa väliä Itäkeskus – Östersundom – Landbo. Karjalaisen poistumispysäkistä ei ole tietoa, kuten ei myöskään siitä, mihin Karjalainen on bussista pois jäätyään jatkanut matkaansa.

Karjalainen on pituudeltaan n. 175 cm ja hänellä on vaalean ruskeat hiukset. Mukanaan Karjalaisella on musta-harmaa reppu.

Kaikki katoamispäivänä ja sen jälkeen tehdyt havainnot Karjalaisesta pyydetään ilmoittamaan arkisin klo 9-16 p. 0295 47 5382, virka-ajan ulkopuolella p. 0295 41 7935 tai sähköpostiosoitteeseen: vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+