Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tulli on tehostanut lasten näköisiin seksinukkeihin liittyvää tavaravalvontaa

15272248_575836259266179_2241535953686459786_o

Norjan tulli julkaisi 3.3.2017 tiedotteen, jossa se kertoi takavarikoineensa lapsia muistuttavia seksinukkeja. Suomen tulli on saanut vihjeen huolinta-alan toimijalta, jonka mukaan Norjassa löydetyn kaltaisia seksinukkeja saatetaan yrittää tuoda myös Suomeen. Toistaiseksi Suomesta ei ole löytynyt tämänkaltaisia tavaralähetyksiä.

Tulli sai joulukuussa 2016 Suomessa toimivalta valveutuneelta huolinta-alan toimijalta vihjeen, jonka perusteella on epäiltävissä, että lapsia muistuttavia seksinukkeja saatetaan yrittää tuoda Suomeen. Vihjeen perusteella Tulli on tarkentanut valvontaohjeistustaan ja tehnyt joulukuusta lähtien kohdennettua tavaravalvontaa tämänkaltaisiin tavaralähetyksiin.

Tullin tekemän kohdennetun tavaravalvonnan tarkoituksena on varmistaa, ettei Suomeen päädy tavaroita, jotka ovat hengelle tai terveydelle vaarallisia tai jotka saattavat esimerkiksi madaltaa kynnystä tehdä rikoksia.

Tavaroiden tuontirajoitukset eivät suoraan kiellä seksinukkejen maahantuontia

Seksinukkejen maahantuonti Suomeen ei ole kiellettyä tai luvanvaraista. Kaikkien kulutustavaroiden osalta edellytetään, että ne ovat määräyksien mukaisia ja niistä annetut tiedot ovat oikein. Kulutustavarat eivät saa sisältää mm. kiellettyjä pintakäsittelyaineita tai myrkyllisiä kemikaaleja. Tavaroiden turvallisuus testataan tarvittaessa Tullilaboratoriossa.

Lapsia muistuttavat seksinuket ovat mahdollisesti sukupuolisiveyttä loukkaavaa materiaalia. Tällöin Tullilla on mahdollisuus pidättää tavaralähetys. Lisäksi tällaisessa tilanteessa tulee harkittavaksi, onko asiassa syytä aloittaa esitutkinta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+