Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

KAUPPARYÖSTÖN YRITYS KAMPISSA

2017-03-13 15_28_20-57558_Kaupparyosto_Eerikinkatu_kuvat_medialle.docx - OpenOffice Writer

Lauantaina 11.3.2017 kello 16.30 osoitteessa Eerikinkatu 39 sijaitsevaan elintarvikeliikkeen kassalle oli tullut nuori mies, joka oli uhannut kassalla työskennellyttä myyjää teräaseella vaatien rahaa. Mies ei ollut onnistunut saamaan rahaa tultuaan ilmeisesti kaupassa olleiden muiden asiakkaiden häiritsemäksi. Koska teon yhteydessä on käytetty teräasetta, asiaa tutkitaan esitutkinnan tässä vaiheessa törkeän ryöstön yrityksenä.

2017-03-13 15_29_06-57558_Kaupparyosto_Eerikinkatu_kuvat_medialle.docx - OpenOffice Writer

Myyjän kuvauksen mukaan miehen ikä on noin 25 vuotta ja pituus n. 180 cm. Miehellä on tumma parta ja tummat hiukset. Mies oli tekohetkellä pukeutunut tummasinisiin housuihin ja tummaan hupulliseen päällystakkiin.

Poliisi julkaisee valvontakameran kuvaa tekijästä ja pyytää yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi tai virka-aikana puhelinnumeroon 0295475455.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+