Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Nettihuijarit kauppaavat olemattomia eläimiä

puppy-dog-1474621228VGc

Oulun poliisi varoittaa nettihuijareista, jotka kauppaavat olemattomia eläimiä. Poliisille on tullut tietoon tapauksia, joissa ihmisiltä on huijattu rahaa pyytämällä varausmaksu koiranpennusta tai koirasta. Varausmaksua ei kannata maksaa, ennen kuin on varmistunut, että varattava eläin on oikeasti olemassa, se on sitä mitä sen väitetään olevan ja että eläimen taustat ovat kunnossa.

Ostettavasta eläimestä kannattaa pyytää kuvia, videoita, tietoja pentujen emosta ja uroksesta sekä pyytää mahdollisuutta käydä katsomassa kaupattavaa eläintä. Mikäli myyjällä on kiire, hän ei suostu kuvia laittamaan tai väittää, että pennut eivät ole vielä syntyneet, niitä on vain yksi varaamatta, ne ovat toisessa paikassa tai ettei hän voi kuvia / kopioita todistuksista lähettää, varausmaksua ei kannata maksaa.

Ostajan kannalta turvallisimmat maksutavat ovat käteiskauppa ja posti- tai bussiennakko, joissa raha voidaan petostapauksessa jäädyttää ja palauttaa helpommin maksajalleen. Yleensä petollisella mielellä toimivat henkilöt eivät näihin suostu, vaan vaativat maksun pankkitililleen ja väittävät olevansa rehellisiä, koska kertovat pankkitilinsä ostajalle.

Nettihuijari ei välitä kiinni jäämisestä ja rangaistuksesta, hän on kiinnostunut vain rahan saamisesta. Yleensä rahat nostetaan käteisenä tililtä nopeasti maksun saavuttua. Tekijä voidaan saada rikosoikeudelliseen vastuuseen, mutta maksettuja rahoja saadaan hyvin harvoin takaisin edes ulosoton kautta.

Jos kauppa on liian hyvä ollakseen totta, se ei ole yleensä totta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+