Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kuopion kaupunginjohtaja Petteri Paronen luopuu viranhoidosta toukokuun 2017 aikana

kotimaan2017banneri

Kuopion kaupunginjohtaja Petteri Paronen hakee palkatonta virkavapaata ajalle 1.6.-27.11.2017 vuorotteluvapaalle siirtymistä varten. Asia on päätettävänä Kuopion kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina 20.3.2017.

Samassa yhteydessä Paronen ennakoivasti ilmoittaa hakevansa Kuopion kaupunginvaltuustolta eroa kaupunginjohtajan virasta vuodenvaihteessa 2017-18.

Mikäli kaupunginhallitus myöntää kaupunginjohtaja Petteri Paroselle hänen hakemansa palkattoman virkavapauden, tulee Paronen jäämään vuosilomalle ja siis pääosin pois kaupungin toiminnasta toukokuun 2017 aikana.

Petteri Paronen täyttää tänä vuonna 62 vuotta. Hän on toiminut Kuopion kaupunginjohtajana 1.8.2001 alkaen. Hän on Kuopion historian toiseksi pitkäaikaisin kaupunginjohtaja.

Paronen toteaa nyt toteuttavansa jo pidempään suunnitellun ja aiemminkin julkisuudessa olleen aikeensa:

“Kiitän kaupungin henkilökuntaa, kunnallispoliittisia päättäjiämme ja runsasta joukkoa verkostokumppaneitamme yhteisesti asettamiemme tavoitteiden saavuttamiseksi tehdystä työstä. Yhteiskuntamme rakenteet ovat lähivuosina historiallisen suurten muutosten kohteena. Tämä on positiivinen haaste myös Kuopion kaupungille. Mielestäni nyt on oivallinen aika, vieläpä kohtuullisessa fyysisessä ja henkisessä kunnossa, astua johtajuudesta sivuun ja antaa tilaa tuoreille toimijoille ja uusille ajatuksille.”

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+