Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi varoittaa: Useita rahankeräyshuijareita liikkeellä Helsingissä

57677_Rahankerayslomake1

Helsingin poliisi varoittaa kaupungilla liikkuvia epäilyttävistä rahankeräysyrityksistä. Mikäli joku kokee rahankeräyksen olevan vilpillistä, tulee tapauksesta ilmoittaa hätäkeskukseen soittamalla 112.

Vilpillisestä rahankeräyksestä on tullut poliisille viimepäivinä useita ilmoituksia. Viimeisimmät ilmoitukset tulivat eilen keskiviikkona.

– Poliisi on ottanut kiinni useamman ulkomaalaisen henkilön rikoksesta epäiltynä. Yksi henkilöistä otettiin kiinni eilen keskiviikkona Kampin kauppakeskuksessa kolmen aikaan iltapäivällä. Järjestyksenvalvojat olivat poistaneet hänet jo kertaalleen paikalta, mutta hän oli palannut uudestaan rahaa keräämään. Niinpä järjestyksenvalvojat ottivat hänet kiinni ja soittivat poliisit paikalle, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi otti edellä mainitun henkilön kiinni ja kuljetti hänet Pasilan poliisivankilaan. Hän on alaikäinen, joten poliisi ilmoitti tapahtuneesta Helsingin sosiaalispäivystykseen.

Poliisi otti kiinni myös Kluuvissa kaksi noin parikymppistä ulkomaalaista miestä rahankeräysrikoksesta epäiltynä. Silminnäkijän mukaan miehet olivat keränneet rahaa kirjakaupan tiloissa ilman asianmukaista lupaa, ja hän ilmoitti tapauksesta hätäkeskukseen. Miehet olivat jonkin aikaa keränneet rahaa liikkeessä ja poistuivat hetken päästä ulos. Tapauksen ilmoittaja seurasi toisen silminnäkijän kanssa miehiä ulos liikkeestä ja poliisipartion tultua paikalle he osoittivat rahaa keränneet miehet partiolle. Poliisi otti miehet kiinni ja toimitti heidät Pasilan poliisivankilaan rikoksesta epäiltynä.

Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa on käytetty huonolla suomenkielellä kirjoitettuja keräyslistoja. Poliisi tutkii tapauksia tällä hetkellä rikosnimikkeellä rahankeräysrikos. Poliisi tutkii myös epäiltyjen maassaolon edellytyksiä.

– Valitettavasti useat hyvää tarkoittavat ihmiset ovat haksahtaneet tähän huijaukseen ja lahjoittaneet keskimäärin 20 euroa, kun ovat luulleet lahjoittavansa rahaa hyvään tarkoitukseen, Korhonen jatkaa.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+