Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Helsingin käräjäoikeudessa alkaa yksityisten metsänomistajien metsäyhtiöitä vastaan nostamien vahingonkorvauskanteiden pääkäsittely 27.3.2017

kotimaan2017banneri

Helsingin käräjäoikeudessa alkaa maanantaina 27.3.2017 klo 9.00 salissa 210 pääkäsittely, jossa on kyse yhteensä 476 yksityisen metsänomistajan kanteista, joissa kantajat vaativat Stora Enso Oyj:ltä, Metsäliitto Osuuskunnalta ja UPM-Kymmene Oyj:ltä vahingonkorvauksia metsäyhtiöille myymänsä puun alihinnoittelusta vuosina 1998 – 2004.

Korkein oikeus katsoi keväällä 2016 antamassaan ennakkopäätöksessä, että kanteet olivat osin vanhentuneita. Tämän seurauksena käräjäoikeus on vuoden 2016 aikana lainvoimaisesti hylännyt noin 150 metsänomistajan kanteet vanhentuneina. Eräät metsänomistajat ovat myös muista syistä luopuneet kanteistaan, minkä vuoksi asiamäärä on vuoden 2016 aikana vähentynyt 163 asialla.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+