Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Itä-Suomen syyttäjänvirasto: Syytteitä nostettu useista talousrikoksista

kotimaan2017banneri

Itä-Suomen syyttäjänviraston syyttäjä on nostanut syytteen entistä pariskuntaa vastaan useista talousrikoksista, joiden epäillään tapahtuneen Joensuun seudulla vuosina 2011–2015. Syytekokonaisuudessa on kysymys pääepäillyn toiminnasta kahdessa omistamassaan yhtiössä, jotka ovat sittemmin ajautuneet konkurssiin.

Kolmannen yhtiön osalta syyte koskee epäiltyjen toimia erään start up- yhtiön alkuvaiheen rahoituksessa ja epäiltyä yhtiön valtaamisyritystä. Pääsyytteet koskevat useita törkeitä kirjanpitorikoksia, törkeää kavallusta sekä velallisen rikoksia ja jälkimmäisiin liittyviä rahanpesurikoksia. Lisäksi syyte on nostettu kahta kirjanpitäjää vastaan kirjanpitorikoksista.

Asiassa on kahden henkilön osalta tehty päätös syyttämättäjättämisestä. Lisäksi neljännen yhtiön toiminnan osalta pääepäilty on jätetty syyttämättä.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+