Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kimmo Kainulainen aloitti Savitaipaleen uutena kunnanjohtajana

kimmo_kainulainen_print-2-versio-2

Kimmo Kainulaisen aloitti Savitaipaleen uutena kunnanjohtajana jo kymmenen vuotta kunnanjohtajana toimineen Tapio Iso-Mustajärven jäätyä eläkkeelle. Kainulainen on koulutukseltaan hallintotieteiden tohtori.

Kimmo Kainulainen jatkaa aikaisemman kunnanjohtajan Tapio Iso-Mustajärven ansiokasta työtä Savitaipaleen uuden, inspiroivan ajatusmallin strategian ja ”Savitaipaleen salaisuuden” eteenpäin viemisessä. Savitaipale on tullut tunnetuksi kolmen näkökulman strategialla: Sydämellä, Sovussa, Sisulla. “Onnistumiset strategiatyössä ovat tehneet minuun vaikutuksen”, kertoo uusi kunnanjohtaja Kainulainen. “Täällä strategia sekä tunnetaan, mutta nämä asiat ovat myös enemmän kuin paperinmakusia lauselmia. Kunnanvirastolla valittisee hyvä sopuisa yhteistyön ilmapiiri ja sitä haluan jatkossakin vaalia”, kertoo Kainulainen. “Myös asukkaiden parissa on selvästi piittaamisen ilmapiiri”, Kainulainen jatkaa.  

Myös aktiivinen elinkeinopolitiikka, laadukkaat palvelut ja vesistöjen sävyttämä kaunis luonto ovat tehneet positiivisen vaikutuksen. Täällä selvästi on hyvä asua ja yrittää. Usko Savitaipaleen myönteiseen tulevaisuuteen on vahvistunut entisestään, Kainulainen jatkaa. 

Savitaipaleen uusi kunnanjohtaja on saanut erittäin hyvän vastaanoton paikkakunnalla.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+