Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Keskusrikospoliisi: Esitutkinta Supon entisen työntekijän tietojärjestelmien väärinkäytöstä valmistunut

server-network-cables-1414892998IQW

Keskusrikospoliisi on tutkinut Suojelupoliisin määräaikaisessa työsuhteessa olleen henkilön epäiltyjä rikoksia, jotka liittyvät hänen tekemiin tiedonhakuihin Suojelupoliisin tietojärjestelmistä.

Henkilön epäillään hakeneen tietoja, jotka eivät ole liittyneet hänen virkatehtäviinsä. Tehdyt virkatoimiin kuulumattomat tiedonhaut liittyivät muun muassa Suojelupoliisin salassa pidettäviin ja arkaluonteisiin tietoihin. Vääriin käsiin joutuessaan kyseessä olevat tiedot olisivat voineet olla vahingollisia tai haitallisia valtion tai kansallisen turvallisuuden kannalta.

Suojelupoliisi havaitsi henkilön epäilyttävän toiminnan omassa valvonnassaan, ja teki siitä tutkintapyynnön Keskusrikospoliisille. Esitutkinnassa henkilöä on epäilty turvallisuussalaisuuden paljastamisesta, henkilörekisteririkoksesta sekä virkavelvollisuuden rikkomisesta. Esitutkintamateriaali siirtyy syyteharkintaa varten Helsingin syyttäjänvirastoon.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+