Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi on edistynyt Oulun kauppatorilla mielenosoittajien telttaan kohdistuneen uhkauksen tutkinnassa

kotimaan2017banneri

Oulun poliisille tuli perjantaina 7.4.2017 klo 04.30 aikaan tehtävä, jossa Oulun Kauppatorilla turvapaikanhakijoiden mielenosoittajien telttaa kohti oli heitetty pulloilla. Pullojen sisällä oli aistinvaraisesti polttoöljyyn viittaavaa ainetta ja pullojen suut oli tukittu räteillä. Pulloja ei sytytetty ennen heittoja.

Poliisi on omien tutkimusten perusteella ottanut kiinni yhden henkilön iskuun liittyen. Rikoksesta epäilty henkilö on antanut selvityksen omaan osuuteensa tapahtumissa.

Rikoksesta epäilty henkilö on kertonut kuuluvansa Soldiers of Odin järjestöön, mutta toimineensa tässä asiassa yksin ilman järjestön taustatukea. Tutkintaan liittyen poliisi on tehnyt etsintöjä yksityistiloissa. Etsintöjen yhteydessä epäillyn käyttämistä tiloista on löytynyt vähäinen määrä räjähteitä. Poliisi tutkii tekoa tällä hetkellä nimikkeillä laiton uhkaus, vahingonteko ja räjähderikos.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+