Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Törkeä pahoinpitely Lahdessa – poliisi pyytää tunnistusapua

d4c8f4773fa4e7de0b21c1ed490d61ce26ddde1c

Hämeen poliisi tutkii 23-vuotiaan miehen törkeää pahoinpitelyä, joka tapahtui sunnuntaina 6.11.2016 kello 3.45 Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Vesijärvenkadun risteyksessä.

Rikoksesta epäilty 20–25-vuotias ja 175–180 cm pitkä mies oli käyttäytynyt tapahtumapaikalla aggressiivisesti myös muita paikalla olleita kohtaan. Pahoinpitely tapahtui ravintoloiden sulkemisaikaan, joten liikkeellä oli paljon ihmisiä.

Poliisi julkaisee valvontakameran kuvan henkilöistä, jotka ovat tapahtuma-aikaan olleet paikalla ja mahdollisesti tietävät jotain tapahtuneesta. Poliisi pyytää pahoinpitelyn nähneitä tai siitä tietäviä ilmoittamaan asiasta. Lisäksi poliisi pyytää kuvassa olevia henkilöitä ilmoittautumaan. Myös yleisöltä toivotaan vihjeitä kuvassa näkyvistä henkilöistä. Tiedot pyydetään ilmoittamaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 222.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+