Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Rovaniemen kaupunki on tehnyt elinkeino-ohjelmastaan videon

2017-05-05 15_39_31-Tiedote_Rovaniemen elinkeino-ohjelmasta video.doc - Microsoft Word

Tänään julkistettavalla videolla ovat äänessä paikalliset yrittäjät
Rovaniemen kaupungin elinkeino-ohjelmaa avataan uudella tavalla

Rovaniemen kaupunki on tehnyt päivitetystä elinkeino-ohjelmasta videon.  ”Yhteistyöllä vauhtia kasvuun” -videon päätarkoituksena on nostaa esille kaupungin kilpailukykytekijöitä audiovisuaalisin keinoin ja yrittäjien omalla äänellä.


”Kun kaupunginhallitus hyväksyi loppuvuodesta elinkeino-ohjelman päivityksen vuosille 2017-2018, päätimme elinkeinotoimessa tuottaa videon ja näin viedä viestiämme perinteisestä paperiversiosta poikkeavalla tavalla”, kertoo elinkeinoihin liittyvästä kehittämistyöstä vastaava Tuula Rintala-Gardin.

Rintala-Gardinin mukaan yrittäjiltä on tullut palautetta siitä, että Rovaniemi tarvitsee helpommin omaksuttavampia tapoja kertoa yhteisesti sovituista tavoitteista ja elinkeinoelämän painopistealueista. 

”Tällä neliminuuttisella videolla Rovaniemen neljää kilpailukykytekijää avataan yrittäjien omien kokemusten kautta. Uskomme, että uudet audiovisuaaliset kanavat avaavat konkreettisemmin kaupungin päätöksenteon ja yrityselämän yhteisiä päämääriä.”

”Yhteistyöllä vauhtia kasvuun” -video on rovaniemeläisen mainostoimisto Advertising Kioskin tuottama. Videon kuvaus ja editointi on Polarized-palkitun videotaiteilija ja elokuvaohjaaja Arttu Niemisen käsialaa.  

 

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+