Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Uusi Tampereen kaupunki -mobiilisovellus on oikotie suosittuihin ja hyödyllisiin palveluihin

500px-Tampere.vaakuna.svg

Tampereen kaupunki on julkaissut mobiilisovelluksen ”Tampereen kaupunki”, jossa kaupungin suositut palvelut ja ajankohtaisasiat ovat kootusti käden ulottuvilla älypuhelimessa. Tampereen kaupunki -sovelluksessa on hyödyllisiä palveluja myös paikasta toiseen liikkuvalle ja ulkoilijalle, ja sovelluksella voi lähettää palautetta kuvan ja sijaintitiedon kera. Sovelluksen voi ladata käyttöönsä ilmaiseksi.

Tampereen kaupunki -mobiilisovellus hyödyttää erityisesti kuntalaisia, mutta siitä on iloa myös Tampereella vieraileville. Palvelut on jaoteltu sovelluksessa teemoittain. Esimerkiksi Paikasta toiseen -osiosta löytyvät kulkureitit vinkkaava reittiopas, tiedot pysäköintitalojen sijainneista ja aluekoodeista sekä ajankohtaiset liikennetiedotteet. Ulkoilijan iloksi tarjotaan tietoja luontopolkujen ja koirapuistojen sijainneista sekä kesäisin uimavesien lämmöistä sekä vedenlaadusta ja talvisin latujen kunnosta.

Mobiilisovelluksen kautta näkee nopeasti kirjastojen ja uimahallien aukiolot, koulujen, päiväkotien ja kaupungin muiden ravintoloiden ruokalistat sekä asioi verkkokirjastossa.

Ajankohtaista-osioon päivittyvät kaupungin tuoreimmat uutiset, tapahtumat, artikkelit ja ilmoitukset, ja osa uutisista on saatavilla myös englanniksi. Kaupungin sosiaalisen median kanavat ovat sovelluksen kautta heti ulottuvilla keskusteluineen. Sovelluksessa on myös suora polku kaupunginvaltuuston kokousten livelähetyksiin verkossa, Visit Tampereen matkailutietoihin ja paikallissäähän.

Palautetta voi antaa kuvan ja sijainnin kera

Palautteen antaminen kaupungille on Tampereen kaupunki -sovelluksen avulla entistä helpompaa ja tarkempaa: risut ja ruusut voi kirjoittaa sovelluksen sisältämään verkkolomakkeeseen ja halutessaan voi lisäksi liittää palautteeseen kuvan joko älypuhelimeltaan lataamalla tai ottaa kuvan älypuhelimen kameralla paikan päällä palautetta antaessaan. Palautteeseen tulee automaattisesti mukaan kulloinenkin sijaintitieto, jos käyttäjä on sallinut sovelluksen käyttää sijaintitietoja. Sijaintitiedon voi halutessaan poistaa ennen palautteen lähettämistä. Palautteet välitetään kaupungin keskitettyyn palautteenhallintaan Konsernipalveluyksikkö Koppariin, joka käsittelee ne ja välittää eteenpäin oikeille tahoille ja toimittaa vastauksen palautteen antajalle.

Kaupunki voi tiedottaa tärkeistä ajankohtaisista asioistaan mobiilisovelluksen käyttäjille älypuhelimen näytöille ilmestyvin suoraviestein, jos käyttäjä on tämän toiminnon sallinut.

Tampereen kaupunki -mobiilisovellus toimii ensi vaiheessa Android-käyttöjärjestelmällä toimivilla älypuhelimilla ja sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play -kaupasta. iOS-laitteilla eli iPhoneilla ja iPadeilla toimiva versio on tekeillä. Mobiilisovellusta ja sen sisältöjä kehitetään eteenpäin ja kehitysehdotuksia ja muuta palautetta sovelluksesta otetaan mielellään vastaan käyttäjiltä.

Mobiilisovelluksen tarjoamalla kaupunki pyrkii palvelemaan asukkaitaan ja Tampereella vierailevia entistä paremmin huomioimalla myös liikkuvien ja mobiililaitteiden käyttäjien tarpeet. Mobiilisovellus tavoittanee paremmin myös nuoret kuntalaiset, joille mobiilisovellus käyttöliittymänä on erityisen tuttu ja kiinnostava.

Lataa Tampereen kaupunki -sovellus Google Play -kaupasta:

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+