Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi takavarikoi luvattomia aseita Vantaalla – rynnäkkökiväärin, katkaistun haulikon, konepistoolin ja useita käsiaseita

59300_takavarikoituja_aseita_3

Itä-Uudenmaan poliisi teki huumausainerikosepäilyyn liittyvän kotietsinnän yksityisasuntoon huhtikuussa Vantaalla. Asunnosta takavarikoitiin huumausaine-etsinnän yhteydessä yhteensä 35 kpl erilaisia ampuma-aseita. Osaan aseista epäillyllä oli asianmukainen hallussapitolupa, mutta suurimpaan osaan lupaa ei ollut. Lisäksi osa luvattomista aseista oli sellaisia, joihin lupaa ei voisi edes saada.

Takavarikoitujen luvattomien aseiden joukossa oli mm. sarjatulta ampuva rynnäkkökivääri, katkaistu haulikko sekä konepistooli ja useita käsiaseita. Aseiden lisäksi asunnosta takavarikoitiin huomattava määrä patruunoita, patruunalippaita sekä muita aseen osia. Huumausaineita asunnosta ei epäilyistä huolimatta lopulta löytynyt.
Poliisi tutkii asiaa törkeänä ampuma-aserikoksena. Luvallisesti hallussa olleiden aseiden osalta asian käsittely jatkuu lupaharkintamenettelynä. Tutkinnassa poliisi selvittää aseiden toimintakuntoisuuden lisäksi onko jokin luvattomasti hallussa olleista aseista mahdollisesti anastettu ja miten ne ovat kulkeutuneet epäillyn haltuun. Rikoksesta epäilty on keski-ikäinen mies.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+