Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Ristinummen koulun palon sytyttäjät karkuteillä

Ristinummen tyhjillään ollut koulu sytytettiin palamaan 12. – 13.5.2017 välisenä yönä.

Palopaikalle hälytetyt pelastuslaitoksen savusukeltajat olivat todenneet koulun yhdessä luokkahuoneessa useita palopesäkkeitä. Voitiin arvioida, että koulu oli tarkoituksellisesti pantu palamaan.

Selvitetyn mukaan on yöllä ennen kello kahtatoista koululta poistunut kaksi tyttöä ostoskeskuksen puolelta ja kävellyt Ristinummenraittia etelän suuntaan. Toisella tytöistä on ollut mukanaan palava soihtu.

Samaan aikaan liikkeellä ollut mies on ollut lyhyesti puhekontaktissa tyttöjen kanssa. Kohtaamisessa tytöt ovat olleet hämillään ja säikähtäneen oloisia. Soihtua kantanut tyttö oli miehen nähtyään laittanut soihdun maahan ja jalalla polkemalla sammuttanut sen. Tuolloin mies ei ollut huomannut palo koululla.

Miehen mukaan soihtua kantanut tyttö oli ollut humalassa. Tytöllä oli ollut jotenkin sotkuinen meikki, aivan kuin hän olisi itkenyt. Tytöt olivat olleet noin 14 – 16 vuoden ikäisiä.

Samaan aikaan on Ristikan edessä ollut useita henkilöitä.

Jonkin aikaa tyttöhavainnon jälkeen on koulun lähialueella kulkenut henkilö todennut savun hajua. Ohikulkija ei ollut pystynyt paikallistamaan sitä, mistä savun haju oli tullut.

Palosta on tullut poliisille ilmoitus aamulla puoli kuuden jälkeen.

Poliisi toivoo näiden kahden koululta poistuneen tytön ottavan yhteyttä tapahtuneen selvittämiseksi, puh. 050 381 9810, rikostorjunta.rannikko-pohjanmaa@poliisi.fi

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+