Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tulli paljasti metamfetamiinin salakuljetusorganisaation

Kuva: TULLI

Tulli on tutkinut huumausaineiden salakuljetusorganisaatiota, joka salakuljetti Liettuasta Suomeen yli kymmenen kiloa metamfetamiinia. Takavarikoidun huumausaineen katukauppa-arvo olisi ollut yli 420 000 euroa.

Tulli sai rikostiedustelullaan tiedon huhtikuussa 2017 käynnissä olevasta huumausaineiden maahantuonnista. Tullin rikostiedustelutiedon perusteella käynnistettiin viranomaisoperaatio, jonka tuloksena otettiin kiinni viisi henkilöä, takavarikoitiin Helsingissä 10 533 grammaa metamfetamiinia ja 7 000 euroa käteistä rahaa. Tapaukseen liittyen kotietsinnöissä takavarikoitiin lisäksi vähäinen määrä muita huumausaineita ja löydettiin pienimuotoinen kannabiskasvattamo.

Tullin takavarikoima metamfetamiini salakuljetettiin Liettuasta Baltian kautta Suomeen ja luovutettiin Helsingissä eteenpäin sitä vastaanottamaan tulleelle henkilölle. Takavarikoidun metamfetamiinin pitoisuus oli 39–42 prosenttia. Jatkettuna takavarikoidusta metamfetamiinierästä olisi saanut ainakin kaksinkertaisen määrän käyttövahvuista huumausainetta, jonka katukauppa-arvo olisi ollut yli 420 000 euroa.

Kuva: TULLI

Epäiltyinä Suomen ja Liettuan kansalaisia

Tulli on tutkinut huumausaineiden salakuljetusta törkeänä huumausainerikoksena ja kotietsinnässä takavarikoitujen huumausaineiden osalta huumausainerikoksena. Rikoskokonaisuuteen liittyen on ollut vangittuna viisi henkilöä, joista osa on Suomen ja osa Liettuan kansalaisia. Iältään epäillyt ovat 20–40-vuotiaita.

Tulli on tehnyt esitutkinnan aikana yhteistyötä Liettuan tullin sekä Länsi-Uudenmaan ja Hämeen poliisilaitosten kanssa. Rikoskokonaisuuden esitutkinta on valmistunut ja siirtynyt syyteharkintaan Helsingin syyttäjänvirastoon.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+