Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Helsingissä kolme samanaikaista korkeariskistä onnettomuutta

Kuva: Hätäkeskuslaitos

Helsingin kaupungin pelastuslaitos sai lähes samanaikaisesti kolme hälytystä eri puolilla kaupunkia tapahtuneisiin korkeariskisiin onnettomuuksiin.

Ensimmäinen hälytys saatiin kello 10.14 Mannerheimintie 33 kohdalle, jossa linja-auton kuljettaja oli saanut sairauskohtauksen ja ajautui päin puuta. Toinen hälytys saatiin kello 10.17 Mustikkamaalle, jossa naishenkilö oli vajonnut veden alle. Kolmas hälytys saatiin kello 10.20 Kannelmäessä tapahtuneesta asuinkerrostalon huoneistopalosta. Lisäksi samaan aikaan oli myös muita hälytystehtäviä, muun muassa kaksi sydänpysähdyspotilaan elvytystä.

Pelastuslaitoksen valmiudessa olevilla yksiköillä ei pystytty välittömästi muodostamaan tehtävien edellyttämää vastetta, vaan valmiutta jouduttiin nostamaan perustamalla ylimääräinen ensihoitolääkärin yksikkö, siirtämällä matalariskisempiä ensihoitotehtäviä kiireettömistä tehtävistä vastaavalle palveluntuottajalle sekä hälyttämällä sopimuspalokuntia hälytysvalmiuteen.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+