Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Juuri nyt: Bakteeripitoista jätevettä vuotanut Keravanjokeen Kellokoskella – vuodon laajuus ei vielä tiedossa

Vuotokohdan korjaus parhaillaan käynnissä

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus ja Tuusulan vesihuoltolaitos saivat torstaina iltapäivällä ilmoituksen, jonka mukaan jätevettä virtasi Kisällintien pumppaamon lähettyviltä Keravanjokeen. Vesihuoltolaitos paikallisti vuotokohdan nopeasti ja korjaustoimet käynnistettiin heti.

Vuodolla voi olla vaikutusta Keravanjoen vedenlaatuun

Vuodolla voi olla vaikutusta Keravanjoen veden laatuun mm. kohonneina bakteeripitoisuuksina. Vaikutukset näkyvät vielä jonkin aikaa Kellokosken alapuolisella jokiosuudella ainakin Haarajoelle asti. Vedenlaatuun liittyvät tekijät tulee ottaa huomioon jokiveden käytössä ja jokialueen virkistyskäytössä.

Mahdolliset jatkotoimenpiteet

Vahinkoalueen kunnostustöitä jatketaan vielä lähipäivien aikana. Selvitykset tarpeellisista jatkotoimenpiteistä ovat vielä kesken. Jatkotoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta selvitetään yhteistyössä viranomaisten ja vesihuoltolaitoksen sekä asianosaisten kesken.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+