Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Oulu aloittaa henkilöstönsä yt-neuvottelut

Oulun kaupunki valmistautuu sote- ja maakuntauudistuksen vaikutuksiin ennakoivasti. Kaupungin johtoryhmä on kaupunginjohtaja Päivi Laajalan johdolla laatinut muutosohjelman Oulu 2020, johon on pyritty kokoamaan sote- ja maakuntauudistuksen vaikutukset kaupungin toimintaan ja talouteen. Lisäksi ohjelmassa on toimenpide-esityksiä kaupungin talouden tasapainottamiseksi. Tavoitteena on, että kaupungin vuosikate on 40 miljoonaa euroa nykyistä suurempi vuonna 2020.

Muutosohjelma sisältää esityksiä, joilla kaupungin toimintatapoja muutetaan ja palveluja ja prosesseja digitalisoidaan. Alustavasti on myös esitetty erilaisia vaihtoehtoja Oulun kaupungin organisaatiovaihtoehdoista maakunnan perustamisen jälkeen vuodesta 2020 alkaen.

Koska muutosohjelma sisältää esityksiä, joilla saattaa olla vaikutusta henkilöstön asemaan, käynnistää kaupunki yhteistoimintamenettelyn taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Perusteena ovat talouden tasapainottaminen, omistajapoliittiset linjaukset ja maakunnan perustaminen. Henkilöstöä koskevia muutoksia tuetaan muutostuella, koulutuksella ja avoimella viestinnällä. Päätöksen yhteistoimintamenettelyn käynnistämisestä tekee kaupunginhallitus.

Muutosohjelma Oulu 2020 on valmistelua ohjaava suunnitelma, jonka kaupunginhallitus hyväksyy joulukuussa 2017. Ohjelman toimenpiteisiin liittyvät varsinaiset päätökset tehdään erikseen kulloinkin tarvittavissa päätöksentekoelimissä toimivallan mukaisesti. Henkilöstön asemaan kohdistuvat toimenpiteet käydään läpi yhteistoimintalain mukaisesti ennen toimivaltaisten toimielinten päätöksiä.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+