Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tulvatilanne jatkuu Länsi-Uudellamaalla

Runsaista sateista johtuvat tulvat jatkuvat Länsi-Uudenmaan alueella. Turunväylällä Espoossa veden nousu on pysähtynyt ja väylällä on yksi kaista kumpaankin suuntaan auki. Tilanne aiheuttaa liikenteen ruuhkautumista Kehä III:n liittymän ja Tuomarilan liittymän välillä. Ruuhkia on odotettavissa myös torstaiaamuna.

Espoonjoen tulviminen on nostanut veden useiden kiinteistöjen tuntumaan, muun muassa Keski-Espoon uimahallin ja Espoon tuomiokirkkoseurakunnan virastotalon seinustojen lähelle. Bodominjärven juoksutusta on pelastuslaitoksen päivystävän päällikön päätöksellä rajoitettu keskiviikkoaamupäivästä alkaen. Pelastuslaitos ja muut viranomaiset seuraavat vedentulon rajoittamisen vaikutuksia Kirkkojärven alueen tilanteeseen. Muutaman kriittisimmän kiinteistön osalta on aloitettu torjuntatoimenpiteet ja suojavallien rakentaminen.

Espoossa Mankkaan ja Olarinluoman alueella Gräsanoja on aiheuttanut tulvia, jotka ovat peittäneet Mankkaanlaaksontien useiden satojen metrien alueelta sekä yltäneet muutamiin asuintaloihin ja parkkihalliin. Vesi on tulvinut kevyenliikenteenväylille ja teille myös Espoon Kauklahdessa ja Lepsämäjoen alueella Pohjois-Espoossa. Kirkkonummella tulvia on etenkin Pilvijärven alueella, Eestinkyläntie on suljettu liikenteeltä. Vihdissä tulva on katkaissut Laurintien. Karjaanjoella vesi on tulvinut pelloille.

Keskiviikkoiltana ei odoteta lisäsateita. Torstaina puolesta päivästä alkaen on kuitenkin luvassa perjantaihin saakka jatkuvaa runsasta sadetta.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselle on aiheutunut tulvista 11 tehtävää 11.10. klo 16.30 mennessä.

Vesitilanteen kehitystä voi seurata www.ymparisto.fi-sivustolla

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+