Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

KUOPION VESI: Vedenlaatuhäiriöitä todettu ainakin keskustan, Haapaniemen ja Niiralan alueilla

Jakelupaikat on osoitettu kartalla

Itkonniemen vesilaitoksen saneeraukseen liittyvät verkostotyöt ovat aiheuttaneet vedenlaatuhäiriöitä keskustan, Haapaniemen ja Niiralan alueilla.

Väliaikaiset vedenjakelupaikat on järjestetty seuraaviin paikkoihin:

·        Männistön Teboil (Kullervonkatu 1), jakelu kiinteistön seinäpalopostista. Sijaintia voi tarvittaessa tiedustella huoltoasemalta

·        Kuopion Tori

·        Gustav Raninin muistomerkin läheisyydessä (Kirkkokadun ja Varastokadun kulma), jakelupaikka on merkitty  maininnalla “vedenjakelupiste”

·        Alavan kirkon Valkeisenlammen puolella olevalle pysäköintialueelle (Keihäskatu 5 B)

Edellä mainitut jakelupaikat ovat toiminnassa ja niistä voi hakea vettä omiin astioihin. Paikalla ei ole erillistä jakeluhenkilöstöä, vettä voi noutaa omatoimisesti.

Kuopion Vesi on lisäksi toimittanut vettä erityiskohteiden (esimerkiksi KYS) käyttöön ja tällä hetkellä kaikki väliaikainen vedenjakelukalusto on käytössä.

Jos vesi ei ole värjääntynyttä, sitä voi käyttää normaalisti. Jos vesi on värjääntynyttä, sitä ei suositella käytettävän juoma- tai talousvetenä ja myös pyykinpesua on syytä välttää, mutta vettä voi käyttää mm. wc:n huuhteluun. Kiinteistön sisäisistä putkistoista värjääntyneen veden poistumista voi edistää juoksuttamalla vettä ajoittain, 5-10 minuuttia kerrallaan.

Ennalta arvioidusti laatuhäiriöiden mahdollisuus on edelleen suurin Itkonniemen, Männistön, Linnanpellon, Saarijärven, Kelloniemen, Kettulanlahden sekä keskustanalueilla. Jos laatuhäiriöitä ei ole vielä esiintynyt kannattaa laatuhäiriöihin edelleen varautua ennalta varaamalla juomavettä mahdollisimman pian jääkaappiin noin kolmen vuorokauden tarvetta varten.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+