Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:HELSINKI: Mies yritti hankkia matkapuhelimia löytämällään passilla ? myyjän ovelat kysymykset paljastivat huijauksen

Vuonna 1980 syntynyt mies yritti torstai-iltana tehdä toisen henkilön passilla osamaksusopimuksen kahdesta matkapuhelimesta kauppakeskus Forumissa sijaitsevassa myymälässä. Matkapuhelimien yhteisarvo oli yli tuhat euroa.

? Myyjä kertoi poliisille, että hänen epäilyksensä heräsi, kun mies oli kertonut eri osoitteen kuin järjestelmässä. Myyjä esitti lisäkysymyksiä, muun muassa missä kaupungissa mies on syntynyt tai missä maissa hän on passilla matkustellut. Kun mies ei osannut vastata kysymyksiin, myyjä ilmoitti asiasta vartijoille. Juuri näin kannattaa toimia, mikäli epäilee asiakkaan henkilöllisyyspapereiden aitoutta, toteaa rikoskomisario Hannu Kortelainen.

Poliisi otti miehen kiinni ja vei hänet Pasilan poliisivankilaan petoksen yrityksestä, identiteettivarkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja lievästä kavalluksesta epäiltynä.

Epäillyn hallusta löytyi myös huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+