Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Onnettomuustutkintakeskus: Turvallisuussuositukset tasoristeysonnettomuuksista vuosilta 1998-2015

Kuva: OTKES

Onnettomuustutkintakeskus (OTKES) osoittaa turvallisuustutkintojensa johdosta erilaisia turvallisuussuosituksia eri toimijoille turvallisuuden parantamiseksi, onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja vahinkojen torjumiseksi. Tasoristeysonnettomuuksista OTKES on antanut vuosien 1998-2015 välisenä aikana 80 turvallisuussuositusta. Suosituksista suurin osa on osoitettu Liikenteen turvallisuusvirastolle, Liikennevirastolle ja tienpitäjille.

80 turvallisuussuosituksesta 15 käsittely on kesken, 18 ei toteuteta, 47 on toteutettu, joista yksi osittain. Tasoristeysturvallisuus on Suomessa edelleen heikolla tasolla, vaikka sen eteen on tehty myös parannuksia esimerkiksi vartioimattomista tasoristeyksistä luopumalla tai turvavarusteilla niitä varustaen.

Raaseporin 26.10.2017 vakavan tasoristeysonnettomuuden tutkinta jatkuu

Raaseporin neljän hengen kuolemaan ja useiden henkilöiden loukkaantumiseen johtaneen, vakavan tasoristeysonnettomuuden 26.10.2017 tutkinta jatkuu tiedonhankinnan- ja analyysin parissa. Tutkintaryhmän johtajaksi nimetään erikoistutkija (eläk.) Reijo Mynttinen ja jäseniksi erikoistutkija Hannu Hänninen, luutnantti (evp) Ari Kurppa, valtiotieteiden maisteri Elli Flén, ensihoitaja (AMK) Mikko Virtanen ja sairaanhoitaja Jouni Kujala. Tutkinnanjohtaja on raideliikenneonnettomuuksien johtava tutkija Esko Värttiö. Tutkinta kestää noin 9 kuukautta, jonka päätteeksi Onnettomuustutkintakeskus julkaisee tutkintaselostuksen turvallisuussuosituksineen.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+