Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisit pelastivat kyyhöttävän pöllön Torniossa

Tämä helmipöllö selvisi törmäilyistään päästyään lämmittelemään hetkeksi sisätiloihin. Kuva: Poliisi

Eilen maanantaina klo 19.30 aikaan poliisipartiomme sai hälytyksen Tornioon Kemintielle, missä ilmoituksen mukaan pieni pöllö kököttää talon seinän vieressä eikä kykene lähtemään mihinkään. Partio meni ilmoitettuun osoitteeseen ja siellähän se lintu edelleen nyyhötti paikallaan. Partio teki lyhyen tilannearvion ja toimintasuunnitelman, jota alkoi sitten määrätietoisesti toteuttaa.

Partio haki kauppaliikkeestä pienen pahvilaatikon, jonka ystävällinen myyjä vielä partiolle teippasi pohjasta turvallisemmaksi ja antoipa teippirullan lainaan kannen sulkemista varten. Sitten lintu laitettiin varovaisesti laatikkoon ja kansi kiinni. Eikä tunnollinen partio unohtanut palauttaa teippirullaakaan kauppaan.

Linnun kanssa partio suuntasi torniolaisen lintuasiantuntija Matti Suopajärven luo. Matti totesi nopeasti, että kyseessä on nuori helmipöllö. Lintu oli ilmeisesti vahingossa törmännyt ikkunaan, niin kuin pöllön löytäneet olivat partiolle alun perin epäilleetkin. Lintu vaikutti olevan muuten hyvässä kunnossa ja Matti aikoi laittaa pöllön autotalliinsa lepäämään ja mahdollisesti aamulla vapauttaa linnun takaisin luontoon.

Tänään tiistaina päivällä Matti Suopajärveltä tuli tieto, että lintu on koelentojen jälkeen päästetty vapaaksi. Linnun löytäjätkin olivat varsin huojentuneita kuullessaan, että pikku pöllö oli selvinnyt kokemuksesta takaisin normaalielämään.

Tällaisiakin tehtäviä poliisipartioille joskus tulee vastaan.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+