Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Salla Tuomivaara Luonto-Liiton toiminnanjohtajaksi

Luonto-Liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu sosiologi, YTM Salla Tuomivaara. 42-vuotias helsinkiläinen aloittaa tehtävässään järjestön johdossa tänään.

– Luonto-Liitto on minulle lapsuudesta asti tuttu järjestö, jonka johtoon on innostavaa astua. Luonto-Liiton tavoitteet luonnon itseisarvon ja luonnon moninaisuuden kunnioituksesta ovat ajankohtaisempia kuin koskaan saadessamme jatkuvasti hälyttäviä uutisia ilmastonmuutoksen etenemisestä ja kuudennesta sukupuuttoaallosta, Tuomivaara sanoo.

Tuomivaara viimeistelee parhaillaan väitöskirjaansa, jonka aiheena on sosiologian varhaisvaiheen eläinkäsitykset. Ennen tutkimustyötään hän on toiminut muun muassa Animalian toiminnanjohtajana ja kansanedustajan avustajana.

Luonto-Liiton toiminnassa uusi toiminnanjohtaja arvostaa lasten ja nuorten osallistamista niin luonnossa harrastamiseen kuin luonnon puolustamiseenkin.

– Luonto-Liitossa minua puhuttelee yhdistelmä, jossa lapsia ja nuoria tutustutetaan luonnon monimuotoisuuteen niin käytännön luonnon kohtaamisen kuin tutkitun tiedon kautta ja toisaalta rohkaistaan nuoria yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja oman elinympäristönsä puolustamiseen. Esimerkiksi juuri käynnistyneen Talviseurannan avulla Luonto-Liitto herättelee ihmisiä havainnoimaan lähiluontoa ja toisaalta siinä ilmastonmuutoksen seurauksena käynnissä olevia muutoksia.

– Olemme iloisia että saamme Salla Tuomivaaran joukkoomme. Hän vaikuttaisi olevan juuri sellainen lämmin ja käytännönläheinen järjestöammattilainen, jota nuoret päätöksentekijämme tarvitsevat tuekseen, Luonto-Liiton puheenjohtaja Varpu Määttänen sanoo.

Luonto-Liitto on vuonna 1943 perustettu valtakunnallinen lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on vaikuttaa yhteiskuntaan siten, että luonnon monimuotoisuus säilyy ja luonnon itseisarvo tunnustetaan.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+