Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tulli paljasti suunnitelmallisen tekijänoikeus- ja teollisoikeusrikoksen

Tulli on tutkinut tekijänoikeus- ja teollisoikeusrikosta, joissa asianomistajan korvausvaatimus on asiassa yhteensä noin 375 000 euroa.

Tulli pysäytti Kiinasta saapuneen 100 lisenssitarraa sisältävän kuriirilähetyksen. Tullin pyynnöstä asianomistaja totesi lisenssitarrat tuoteväärennöksiksi. Asianomistaja totesi myös, että lisenssitarroihin luvattomasti painetuilla koodeilla pystyy aktivoimaan internetistä ladattuja käyttöjärjestelmiä ja niihin oli luvattomasti painettu tavaramerkki.

Tullin esitutkinnan aikana epäilty kertoi hankkineensa lisenssitarrat Kiinasta myyjän kautta, jonka hän löysi kiinalaiselta kauppasivustolta. Tullin esitutkinnan perusteella henkilön epäillään myyneen vuosina 2015–2017 suomalaisella kauppasivustolla yhteensä 1 663 vastaavia tarroja tai niiden jäljennöksiä. Lisenssitarrojen jälleenmyyntihinta on ollut noin 10 prosenttia virallisia kanavia pitkin myytävien vastaavien käyttöjärjestelmien lisenssien jälleenmyyntihinnasta.

Suomalaisilla kauppasivustoilla myydään epävirallisten myyjien toimesta erilaisten ohjelmistojen aktivointikoodeja, jotka voivat loukata tekijänoikeuksia. Poikkeuksellisen alhainen myyntihinta voi olla merkki tekijänoikeuksia loukkaavasta tuotteesta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+