Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Petosepäily: Porilaisnainen myi olemattomia hevostarvikkeita netissä

Lounais-Suomen poliisi tutkii porilaisen naisen tekemiä nettipetoksia. Nainen on myynyt netin eri kauppapaikoissa noin 100 euron hintaisia tavaroita useille asianomistajille. Eri puolilta Suomea olevat asianomistajat eivät ole saaneet maksamiaan tavaroita itselleen.

Nainen on erikoistunut myymään muun muassa hevostarvikkeita. Hän on esiintynyt omalla nimellään. Kauppahinnan nainen on pyytänyt maksamaan omistamalleen pankkitilille.

Viimeisimmässä ilmi tulleessa rikoksessa asianomistaja kertoi poliisille, että hän oli lukenut myyjästä netistä sen jälkeen, kun myyjä ei vastannut puheluihin, eikä toimittanut tavaraa, 70 euron hintaisia hevosvaljaita. Asianomistaja kertoi lukeneensa netistä, että nainen on huijannut kymmeniä muitakin henkilöitä.

Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa petoksena. Naisen epäillään syyllistyneen vastaaviin tekoihin muun muassa syksyn 2017 kuluessa.

Poliisi muistuttaa, että nettihuijatuksi voi tulla kuka vaan. Henkilö joka myy olematonta, on yleensä vakuuttava nettikauppakumppani. Rahat saatuaan myyjä katoaa usein tavoittamattomiin.

Poliisi kehottaa myyjän nimen ja jopa myyjän antaman tilinumeron käyttöä hakusanana netissä ennen tavaran maksamista. Sosiaalinen media kirjoittaa nopeasti ilmi tulleista nettihuijauksista.

Valtaosa nettikaupoista toteutuu sovitusti. Netti mahdollistaa myös rikollisen kaupankäynnin, olemattoman myymisen. Maksullisen postiennakon käyttö on yksi tapa estää nettipetoksen onnistumista. Poliisi kehottaa huolellisuuteen nettikaupoissa, myös pienissä kauppasummissa.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+