Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Hovioikeus piti Axl Smithin salakatselutuomion ennallaan

Hovioikeus on tänään antamassaan tuomiossa pysyttänyt Helsingin käräjäoikeuden tuomion, jossa Caro Axel (Axl) Smith oli tuomittu 1 vuoden 2 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen sekä vahingon-korvauksiin 30 salakatselusta, 2 yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä ja 4 kunnianloukkauksesta.

Asiassa oli hovioikeudessa kysymys enää rangaistuksen mittaamisesta. Syyttäjä oli vaatinut valituksessaan Smithille tuomitun ehdollisen vankeusrangaistuksen korottamista vähintään 1 vuoteen 6 kuukauteen sekä hänen tuomitsemistaan 100 päiväsakon oheissakkoon. Smith oli vastauksessaan vastustanut syyttäjän muutosvaatimuksia. Hovioikeus järjesti asiassa pääkäsittelyn, jossa Smithiä kuultiin puhelimitse rangais-tuksen mittaamiseen vaikuttavista seikoista.

Toisin kuin käräjäoikeus hovioikeus on tuomiossaan katsonut, etteivät asian saama laaja julkisuus ja sen seuraukset Smithin asema julkisuuden henkilönä huomioon ottaen olleet sellaisia ennakoimattomia ja poikkeuksellisia seikkoja, joiden perusteella rangaistusta tulisi lieventää. Toisaalta hovioikeus on antanut käräjäoikeutta suuremman painoarvon Smithin myötävaikutukselle rikostensa selvittämiseen rangaistusta lieventävänä seikkana. Muilta osin hovioikeus on pääosin hyväksynyt käräjäoikeuden perustelut. Hovioikeus ei ole katsonut olevan aihetta muuttaa käräjäoikeuden Smithille tuomitsemaa rangaistusta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+