Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi lopetti Turun puukottajaa pahoinpidelleiden esitutkinnan

Sivulliset kohdistivat väkivaltaa Turussa 18.8.2017 tehtyjen puukotusten epäiltyyn poliisin suorittaman kiinnioton jälkeen. Näiden henkilöiden on epäilty lyöneen tai potkineen puukottajaa poliisin jo saatua tämän hallintaansa. Esitutkinta aloitettiin sen selvittämiseksi, syyllistyttiinkö tilanteessa pahoinpitelyrikoksiin.

Kihlakunnansyyttäjä Oulun syyttäjänvirastosta ja ylitarkastaja Valtakunnansyyttäjänvirastosta ovat 29.11.2017 tutkinnanjohtajan esityksestä päättäneet, että esitutkinta asiassa lopetetaan rikosten vähäisyyden perusteella. Päätökset koskevat kahta henkilöä. Muiden mahdollisten epäiltyjen henkilöllisyys on jäänyt toistaiseksi tuntemattomaksi.

Syyttäjät ovat jo suoritettujen tutkintatoimenpiteiden perusteella katsoneet, että vaikka esitutkinta suoritettaisiin loppuun ja syyllisyyskysymykset saataisiin syytteen nostamiseen edellyttämällä varmuudella selvitettyä, asiassa joka tapauksessa tehtäisiin harkinnanvarainen syyttämättäjättämispäätös rikosten vähäisyyden perusteella.

Vähäisyysarvioinnissa on otettu huomioon, ettei puukottajalle ole todettu aiheutuneen näkyviä vammoja. Epäiltyjen tekijöiden syyllisyyttä vähentää puukottajan kiinniottoa välittömästi edeltänyt oma toiminta, jonka estämiseksi tarpeellisten ja oikein suhteutettujen voimakeinojen käyttö olisi ollut sallittua. Epäillyistä rikoksista ei olisi odotettavissa ankarampaa rangaistusta kuin sakkorangaistuksia ja tekoja on pidettävä kokonaisuutena arvostellen vähäisenä. Myöskään tärkeä yleinen tai yksityinen etu ei vaadi esitutkinnan toimittamista.

Syyttäjien päätökset eivät sisällä kannanottoa siihen, onko asiassa syyllistytty rikokseen.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+