Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Polkupyöräliike oli tulessa Helsingin Kalliossa

Pelastuslaitos sai tänä aamuna klo: 4:16 automaattihälytyksen Helsinginkatu 18 Alepan paloilmoittimesta. Tiedustelussa palon havaittiin kohdistuvan viereisen pyöräliikkeen (Baiks) tiloihin ja siellä edelleen kyseisen liikkeen kellaritilojen varastoon. Tiedustelu ja paloalueen paikannus oli haasteellista johtuen erittäin kuumista palokaasuista, joita palomiehet kohtasivat edetessään ja paikallistaessaan palokohdetta. Palo on nyt saatu hallintaan ja rajattua kyseiseen varastotilaan, jossa on ollut tulessa lukuisa määrä rullakoita yms. Tämän tilan jälkisammutus- ja raivaustoimien arvioidaan kestävän seuraavat 1-2 tuntia. Kyseisen varastotilan arvioidaan tuhoutuneen irtaimiston osalta täysin ja pyöräliikkeen liiketilojen osalta savu on aiheuttanut erittäin mittavat vahingot.

Pelastuslaitos on kyseiseen paloon liittyen savutuulettanut viereisen Alepan tiloja, sekä palokohteen yläpuolisia asuin kerrostalon porrashuoneita. Palosta on aiheutunut lieviä savuhaittoja asukkaille, mutta ketään ei ole tarvinnut evakuoida palon johdosta eikä henkilövahinkoja ole tullut. Jälkiraivaustoimet aiheuttavat mahdollisesti pienen liikennehaitan aamuliikenteeseen katuosuuden osalta, raitiovaunuliikenne kulkee palopaikan ohi normaalisti.

Pelastuslaitoksella ei tässä vaiheessa ole arviota palon syttymissyystä. Poliisi aloittaa palonsyyntutkinnan sammutustöiden päättymisen jälkeen.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+