Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:SÄHKÖISKUN VAARA: Turvallisuuspuute TOYS”R”USilla myydyssä Singing Machine -karaokelaitteessa

Singing Machine -karaokelaite saattaa väärin käytettynä aiheuttaa sähköiskun vaaran.

TOYS”R”US tiedottaa asiakkaitaan tavarantoimittajan PDT Ltd:n puolesta, että Pohjoismaiden TOYS”R”US-liikkeissä myyty Singing Machine -karaokelaite 123779001 sisältää vääränlaisen adapterin. Jos yhdistät virtalähteen ja adapterin väärin, jättäen pistotulpan yhden piikin suojaamatta adapterilla, saatat saada sähköiskun koskettaessasi suojaamatonta piikkiä.

Mikäli olet ostanut Singing Machine -karaokelaitteen TOYS”R”USin myymälästä Pohjoismaissa marras- tai joulukuun 2017 aikana, tulisi sinun lopettaa tuotteen käyttö välittömästi.

Toys”R”USin asiakaspalvelu lähettää sinulle uuden adapterin maksutta, jotta voit jatkaa tuotteen käyttöä turvallisesti. Toimi näin:

·         Lähetä sähköpostia TOYS”R”Usin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@toysrus.fi

·         Kerro viestissäsi, että olet ostanut Singing Machine -karaokelaitteen ja liitä mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä osoitetietosi.

·         Asiakaspalvelu lähettää uuden adapterin maksutta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+