Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KATSO VIDEO: Aseellinen kaupparyöstö Punavuoressa – poliisi pyytää havaintoja epäiltyjen liikkeistä

Keskiviikkona 27.12.2017 illalla tapahtui osoitteessa Albertinkatu 15 sijaitsevassa kaupassa aseellinen ryöstö. Kauppaan oli tullut n. klo 20.55 kaksi osin kasvonsa huiveilla peittänyttä miestä, jotka uhkasivat kaupassa työskennelleitä kahta myyjää mm. ampuma-aseella. Miehet puhuivat keskenään mahdollisesti venäjää, mutta vaatimukset rahasta he esittivät myyjille huonolla englannilla. Teon yhteydessä miehet saivat haltuunsa pienehkön summan rahaa.

Kaupassa ei ollut tapahtuma-aikaan asiakkaita eikä kukaan loukkaantunut fyysisesti teon yhteydessä.

Tekohetkellä molemmat miehet olivat pukeutuneet samanlaisiin pipoihin, joissa on valkoisella värillä teksti HELSINKI. Pipojen isokokoiset tupsut on tehty punaisesta langasta. Lisäksi pipoissa on korvaläpät, joiden päissä roikkuu punaiset tupsut. Miehillä oli käsissään ilmeisesti kudotut käsineet, joissa on teksti FINLAND ja mahdollisesti porokuviointi. Muuten miehet olivat pukeutuneina tummiin päällystakkeihin ja tummiin housuihin. Molemmilla oli jalassaan tummat lenkkarit.

Poliisi pyytää yhteydenottoja henkilöitä, jotka pystyvät antamaan vihjeitä epäiltyjen liikkumisesta kaupungilla ennen ja jälkeen teon.

Juuri ennen epäiltyjen tekijöiden saapumista kaupasta poistui nuori pariskunta, joka todennäköisesti kohtasi kaupan ulkopuolella epäillytja pystyi tekemään heistä havaintoja. Poliisi pyytää tätä pariskuntaa ottamaan yhteyttä.

Vihjeet epäillyistä voi ilmoittaa puhelinnumeroon 0295471079 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+