Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Laaja petosrikostutkinta syyteharkintaan – mies lähetti satoja huijauslaskua apteekkeihin ja huoltamoille

Turun pääpoliisiasemalla on ollut tutkinnassa kesästä 2017 lähtien laaja petosrikostutkinta. Rikoksista epäilty 25-vuotias Varsinais-Suomalainen mieshenkilö on keväällä 2017 lähettänyt ensimmäisessä vaiheessa apteekkeihin laskuja, joiden saajaksi on ilmoitettu NETS Oy. Toisessa vaiheessa epäilty on lähettänyt laskuja huoltamoille ja korjaamoille ja laskuttajana on ollut myös NETS Oy.

Asiaa on tutkittu törkeänä petoksena ja törkeän petoksen yrityksinä. Asianomistajia, joita on yritetty huijata, on tutkinnassa selvinnyt olevan 352 kappaletta. Tavoiteltu rikoshyöty on ollut noin 130 000 euroa. Poliisin, pankkien ja yritysten tehokkaalla yhteistyöllä pystyttiin kuitenkin estämään rikoshyödyn saaminen kokonaan ja pystyttiin palauttamaan vahinkoa kärsineille yrityksille heidän maksamansa huijauslaskun summa.

Tutkittavana ollut sarja on käsittänyt koko Suomen ja on ollut poikkeuksellisen laaja.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+