Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Asuinrakennus tuhoutui palossa Outokummussa yöllä – ihmiset ja kissat selvisivät

Puurakenteinen noin 60m2 asuinrakennus tuhoutui tulipalossa Outokummussa Sätöksentiellä uudenvuodenyönä. Pelastuslaitoksen yksiköt saivat hälytyksen kohteeseen aamuyöllä noin kello neljän aikaan.

Kohteessa paikalla neljä henkilöä, jotka olleet rakennuksen saunatiloissa palon syttyessä. Paikalla olleet henkilöt havaitsivat palon, pelastautuivat ulos rakennuksesta ja suorittivat hätäilmoituksen hätäkeskukseen.

Pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa kohteeseen rakennus tulessa ala- ja yläkerran osalta. Pelastuslaitoksen henkilöstö sammutti palon ja purki rakennuksen rakenteita palopesäkkeiden sammuttamiseksi. Rakennus kärsii palossa huomattavia palo-, savu, ja vesivahinkoja. Käytännössä rakennus irtaimistoineen tulee tuhoutumaan palossa, eikä rakennus säily asuinkelpoisena. Palon jälkisammutus tulee kestämään pitkälle maanantaiaamuun.

Rakennuksessa sisällä palon syttyessä kolme kissaa, jotka selvisivät palosta. Sammutustöihin osallistui useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Paikalla olleiden henkilöiden mukaan kiinteistön tulisijaa käytetty yöllä. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+