Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

HELSINGIN PELASTUSLAITOKSELLA VILKAS UUSI VUOSI

Helsingin pelastuslaitoksella oli sammutus- ja pelastustehtäviä 31.12.2017 klo 9:00 ja 1.1.2018 klo 8:00 välisenä aikana 54 kpl. Lukumäärä on suunnilleen samaa luokkaa, kuin hieman normaalia kiireisempi viikonlopun vuorokausi.

Suurin osa tehtävistä oli roskalaatikkopaloja, jotka ajoittuivat vilkkaimpaan ilotulitusaikaan. Kansalaiset vaikuttavat huolehtivan melko tunnollisesti ympäristön siisteydestä, mutta valitettavasti tänäkin uutena vuotena unohtui sama asia kuin aikaisempinakin; kuumia ja hehkuvia esineitä ei saa laittaa roskalaatikkoon, vaan niiden on aina annettava jäähtyä ensin.

Ensihoitopalvelulla tehtävien kokonaismäärä oli 280 klo 09-08 (350 tehtävää vuonna 2017)

Helsingin ensihoitopalvelu oli varautunut uuden vuoden viettoon ylimääräisillä yksiköillä. Ensihoitopalvelun tehtävissä korostuivat tyypilliseen tapaan päihteiden käyttöön liittyvät myrkytykset sekä väkivallan ja kaatumisen aiheuttamat vammat. Ilotulitteiden aiheuttamia vakavia vammoja todettiin 2 kpl. Ensihoitopalvelun tehtävämäärä oli noin 25 % korkeampi kuin keskimäärin viikonlopun päivinä.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+