Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Oulun syyttäjänvirasto: Syytteitä nostettu nestemäisen amfetamiinin hallussapidosta ja amfetamiinin saostamisesta

Kihlakunnansyyttäjä on 8.1.2018 Oulun käräjäoikeuteen toimittamillaan haastehakemuksilla nostanut syytteitä nestemäisen amfetamiinin hallussapitoon ja amfetamiinin saostamiseen kytkeytyvässä rikoskokonaisuudessa. Rikoskokonaisuudessa useiden henkilöiden epäillään pitäneen hallussaan ja valmistaneen saostamalla amfetamiinia vuosien 2016 ja 2017 aikana. Lisäksi kolmen henkilön epäillään pitäneen hallussaan kokaiinia vuonna 2016.

Asian pääkäsittely Oulun käräjäoikeudessa alkaa 29.1.2018 ja asian käsittelylle on varattu istuntopäiviä kolmelta viikolta. Pääkäsittely asiassa järjestetään Oulun vankilan tiloissa.

29.1.–6.2.2018 oikeudenkäynnissä käsitellään epäiltyä amfetamiinin saostustapahtumaa, johon liittyen syyttäjä on nostanut syytteet kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta yhteensä neljää vastaajaa vastaan. Vastaajat ovat esitutkinnassa kiistäneet syytteissä kuvatut teot.

8.2.2018 oikeudenkäynnissä käsitellään kokaiinitakavarikkoon liittyvää osiota, jossa syyttäjä on nostanut syytteet törkeästä huumausainerikoksesta ja neljästä huumausainerikoksesta yhteensä viittä vastaajaa vastaan. Vastaajat ovat esitutkinnassa pääosin kiistäneet syytteissä kuvatut teot.

Oikeudenkäynti jatkuu 19.–23.2.2018 nestemäisen amfetamiinin takavarikkoon kytkeytyvällä kokonaisuudella, jossa on nostettu syytteet törkeästä huumausainerikoksesta ja kahdesta avunannosta törkeään huumausainerikokseen sekä huumausainerikoksesta yhteensä kahdeksaa vastaajaa vastaan. Samassa yhteydessä käsitellään Rovaniemen hovioikeuden Oulun käräjäoikeuteen palauttama rikosasia, jossa on nostettu syytteet törkeästä huumausainerikoksesta kahta vastaajaa vastaan. Vastaajat ovat esitutkinnassa kiistäneet syytteissä kuvatut teot.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+