Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

PAMin hallitus: Tilannetta kiinteistöpalveluiden tes-neuvotteluissa on huolestuttava

PAMin puheenjohtaja Ann Selin

Palvelualojen ammattiliito PAMin hallitus kokoontui tänään lauantaina käsittelemään työehtosopimusneuvotteluiden tilannetta PAMin eri sopimusaloilla. Erityisen huolissaan hallitus oli tilanteesta kiinteistöpalvelualan neuvotteluissa. PAMin ja Kiinteistötyönantajat ry:n neuvottelut ovat olleet tauolla jo reilun viikon.

”PAM haluaa neuvottelupöytään, jossa on edellytykset aidolle sopimiselle. Haluamme alalle työehtosopimuksen, joka parantaa siivoojien, kiinteistönhoitajien ja talonmiesten työnteon ehtoja. Työnantajaliiton heikennykset tietenkin torjumme”, PAMin puheenjohtaja Ann Selin kuvaa hallituksen tuntoja.

PAMin hallitus on valmiudessa tekemään päätöksiä lyhyelläkin varoitusajalla, jos neuvottelut eivät näytä etenevän.

PAM neuvottelee parasta aikaa useille muille yksityisen palvelun sopimusaloille työehtosopimusta. Suurimpia niistä ovat kaupan ala ja majoitus-, ravitsemus-, ja vapaa-ajanpalvelu ala.

”Minkään muun alan neuvotteluissa ei ole ollut tällaisia vaikeuksia, vaikka tekemistä niissäkin toki on”, Selin sanoo.

Kiinteistöpalvelualan yleissitovan työehtosopimuksen piirissä on noin 70000 työntekijää.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+