Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kyminlinnasta ei tullut hyväksyttäviä tarjouksia – alueen tulevaisuus halutaan ratkaista yhtenä kokonaisuutena

Senaatti-kiinteistöt laittoi Kyminlinnan alueelta myyntiin viime vuoden lopulla 6,7 hehtaarin kokonaisuuden.  Myyntiin laitetulla  alueella sijaitsevat mm. vanhat kasarmit, porttirakennus ja varastorakennuksia sekä Komendantin talo. 

Rakennukset ovat olleet tyhjillään tai vähäisellä käytöllä viime vuosina.  Myytävä kokonaisuus muodostui kahdesta määräalasta, jotka oli tarkoitus myydään yhtenä kokonaisuutena. 

Tarjouskilpailussa ei saatu yhtään tarjousta, joka olisi voitu hyväksyä. Tarjouskilpailuun osallistui kaksi ehdotusta Kyminlinnan jatkokäytöstä. 

Kyminlinnalle lähdetään nyt hakemaan kestävää ratkaisua yhdessä Museoviraston, Kotkan kaupungin, Senaatti-kiinteistöjen ja Metsähallituksen kanssa. Alueen tulevaisuus on tarkoitus ratkaista yhtenä kokonaisuutena, jota myös ympäristöministeriö ja Museovirastoa edellyttävät. 

Komendantin talo uudestaan myyntiin

Senaatti-kiinteistöt laittaa uudestaan myyntiin toisen määräaloista eli Komendantin talon, joka sijaitsee 1,4 hehtaarin suuruisella tontilla Telakkarannassa Kymijoen rannassa linnoitusvallien koillispuolella.  Komendantin talo on yksikerroksinen, hirsirunkoinen rakennus, joka valmistui vuonna 1879 venäläiselle varuskunnalle. Kohteen historiallinen ominaisluonne on säilynyt ulkoasussa, huonejaossa ja pihapiirissä.  Varuskuntakerhon jälkeen rakennuksessa on viimeksi toiminut kesäravintola. 

”Komendantin talo on herättänyt kiinnostusta ostajissa. Se myös sijaitsee linnoitusvallien ulkopuolella, joten se on järkevää laittaa myyntiin erikseen”, toteaa myyntipäällikkö Asko Taskila Senaatti-kiinteistöistä. 

Komendatin talo tulee myyntiin maaliskuun alussa. Senaatti-kiinteistöt myy kohteen valtion toimintatavan mukaisesti julkisella tarjouskilpailulla.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+