Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Turku osallistui terrorismin uhrien muistopäivään Brysselissä

Turku osallistui perjantaina Brysselissä järjestettyyn terrorismin uhrien eurooppalaiseen muistopäivään. Tilaisuuteen osallistui kaupunkeja kaikista Euroopan unionin maista, jotka ovat joutuneet terrorististen iskujen kohteeksi.

Muistotilaisuuden suljetussa osuudessa kaikkiaan seitsemän terrori-iskun uhria todisti henkilökohtaisesti kokemuksistaan antaen kasvot kaikille iskujen kohteeksi joutuneille. Tilaisuuden päätteeksi kaikki osallistujat jättivät symbolisen muistokiven Euroopan komission tiloissa sijaitsevan toiveiden puun juurelle.

Turun kaupungin kiveen kirjoitettiin teksti: Yhteisömme ei tule koskaan perustumaan vihalle.

Turun kaupunkia tilaisuudessa edusti apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja elokuussa 2017 tapahtuneen Turun iskun uhrien puolesta todisti iskussa itsekin vakavasti haavoittunut Hassan Zubier.

-Kaikki terrorismin syyttömät uhrit ovat todellisia demokratian sankareita joutuen kantamaan raskaimman taakan vapaan yhteiskunnan puolesta, päätti Hassan Zubier oman puheenvuoronsa.  

Muistopäivä yhdistyi ensimmäiseen Euroopan komission koollekutsumaan kaupunkien johtajien kokoukseen, joka keskittyi terrorismin torjuntaan ja väkivaltaisen ekstremismin ennaltaehkäisyyn.

Kaupunkien johtajien käymän keskustelun mukaan terroristiset iskut tapahtuvat ja niitä voidaan myös ehkäistä kaupunkitasolla. Tämän vuoksi kaupunkien johdon ja turvallisuusviranomaisten välinen yhteistyö on välttämätöntä.

Kaupunkien on lisäksi vaihdettava keskenään parhaita käytäntöjä terrorististen iskujen torjunnassa ja radikalisoitumisen ehkäisemiseksi.

-Tulemme rakentamaan samanaikaisesti uusia siltoja yhteistyökumppaneiden välille, ja barrikadeja niille, jotka uhkaavat yhteisöämme ja asukkaidemme turvallisuutta, kiteytti Turun apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen kokouksen annin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+