Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Influenssatilanne Pohjois-Savossa – Pahin influenssa-aalto on taittumassa

Pohjois-Savossa on ollut liikkeellä sekä A- että B-influenssaa. Pahin influenssa-aalto näyttää nyt kuitenkin olevan taittumassa.

KYSin infektioylilääkäri Irma Koivula kertoo, että influenssaepidemia ei ole enää voimistunut.

– Osastoilla on edelleen influenssapotilaita, mutta heidän hoitamisekseen ei ole tarvittu erityisjärjestelyjä.

Erilaisia virustyyppejä on ollut liikkeellä sekä Pohjois-Savossa että koko valtakunnassa. Pohjois-Savossa sekä Heinävedellä ja Pieksämäellä otetuissa laboratoriotesteissä sekä A- että B-influenssaa todettiin eniten viikoilla 8 ja 9. Viikolla 10 todennettujen tartuntojen määrä kääntyi laskuun.

– Osasyynä voi olla pyyntö välttää näytteenottoa, mikäli taudinkuva on tyypillinen, koska testien saatavuudessa on ollut ongelmia. Etusijalla ovat olleet sairaalahoitoa ja etenkin tehohoitoa tarvitsevat potilaat, Koivula arvioi.

Koivula muistuttaa, että laboratoriossa todetut sairastuneiden lukumäärät ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu, koska suurinta osaa sairastuneista ei testata.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+