Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Länsi-Suomen syyttäjänvirasto: Esitutkinta poliisimiehen epäillystä perättömästä lausumasta valmistunut

Esitutkinta on valmistunut asiassa, jossa asianomistajan asemassa ollutta poliisimiestä epäillään perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä.

Epäily liittyy Ilkka-lehden 14.3.2017 julkaisemaan, hovioikeuden käsittelyä koskevaan lehtijuttuun. Jutun mukaan asianomistajan asemassa ollut ylikonstaapeli oli ollut käräjäoikeudessa varma siitä, että syytetty oli lyönyt häntä kiinniottotilanteessa. Hovioikeudessa hän oli kuitenkin kertonut, ettei ollut varma lyöjästä eikä siten enää vaatinut asiassa mitään vastaajalta.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että Pohjanmaan käräjäoikeus oli tuominnut vastaajan virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä sekä määrännyt tämän korvaamaan asianomistajalle vahingonkorvauksia. Vaasan hovioikeus on hylännyt edellä mainitut syytteet sekä vapauttanut vastaajan hänelle tuomitusta rangaistusseuraamuksesta ja velvollisuudesta maksaa asianomistajalle vahingonkorvauksia.

Esitutkinnan perusteella asiassa on syytä epäillä ylikonstaapelia perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä ja virka-aseman väärinkäyttämisestä 13.12.2013. Lisäksi ylikonstaapelia ja vanhempaa konstaapelia epäillään mainittujen epäiltyjen rikosten (virkamiehen väkivaltainen vastustaminen ja pahoinpitely) seurauksena tehdyn kiinnioton yhteydessä tapahtuneesta pahoinpitelystä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta 30.11.2013.

Molemmat epäillyt kiistävät syyllistyneensä asiassa rikoksiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+