Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Länsi-Suomen syyttäjänvirasto: Syytteitä pysäköintimittareiden kolikoiden anastamisesta Turussa

Turun parkkirahakavalluksesta epäiltyjen hallusta takavarikoituja kolikoita. Kuva: POLIISI

Turun kaupungin pysäköintimittareista on automaattien tyhjennyksen yhteydessä anastettu useiden vuosien kuluessa huomattavia summia rahaa. Länsi-Suomen kihlakunnansyyttäjä on nostanut epäillyistä rikoksista syytteet törkeistä kavalluksista, törkeästä varkaudesta sekä kätkemisrikoksista ja törkeistä rahanpesuista.

Syytteet on nostettu 10:tä henkilöä vastaan.

Syytteiden mukaan osa vastaajista on pitkähkön ajan kuluessa toimiessaan Turun kaupungin pysäköintiautomaattien rahastajina anastanut kolikoita. Osassa teoista on ollut mukana eräs ulkopuolinen henkilö.  Turun kaupungin ilmoituksen mukaan anastettujen varojen määrä on yhteensä runsaat 1,6 miljoonaa euroa. Seitsemän muuta henkilöä on osallistunut kolikoiden kätkemiseen, vaihtamiseen ja anastettujen varojen käyttämiseen.

Länsi-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä on toimittanut haastehakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeudelle.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+