Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Ann Selin jättää PAMin puheenjohtajan tehtävän kesällä 2019

Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin

Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin ilmoitti PAMin valtuustolle, että tämä on hänen viimeinen kautensa PAMin puheenjohtajana. Selinin seuraaja valitaan PAMin liittokokouksessa kesäkuussa 2019.

PAMia vuodesta 2002 johtanut Ann Selin ilmoitti tänään PAMin valtuuston kokouksessa, ettei aio asettua enää ehdolle PAMin puheenjohtajaksi.

– Tämän kauden päättyessä olen ollut puheenjohtajana yli 16 vuotta. Se on pitkä aika ja erityisen pitkä aika hoitaa näin vastuullista tehtävää.  Olen saanut tänä aikana oppia ja kokea monenlaista. Puheenjohtajuus PAMissa on etuoikeus, mutta koen, että nyt on aika luopua tästä roolista. En siis tule olemaan ehdolla puheenjohtajaksi ensi vuoden liittokokouksessa.

Selin on puheenjohtajana PAMin liittokokoukseen saakka, eli kesäkuuhun 2019. Hän ei kertonut vielä jatkosuunnitelmistaan.

– Aion johtaa liittoa täysillä myös tulevan vuoden. Haluan jättää liiton seuraajalleni vauhdista, en pysähtyneenä. Vuoden aikana luodaan seuraavien työehtosopimusneuvottelujen lähtökohdat, tehdään vahvaa vaikuttamistyötä yhteiskunnallisten vaalien vuoksi ja valmistaudutaan PAMin liittokokoukseen, jossa päätetään liiton tulevaisuuden linjauksista. En ole vuoden päästäkään eläkkeelle jäämässä.

Selin kiitti vuosien aikana saamastaan tuesta ja korosti puheessaan, että uuden puheenjohtajan valinta on liitolle mahdollisuus.

– Muutos liiton ykköspaikalla on mahdollisuus nähdä asioita uudesta kulmasta sekä mahdollisuus tehdä uutta ja uudella tavalla.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+