Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Joutsenon koulun rakennusaikaista väistötilaa suunnitellaan Saimaan ammattikorkeakoulun tiloihin Imatralle

Tietäjäntalo. Saimaan ammattikorkeakoulu.

Joutsenon koulun uudisrakentamista on suunniteltu vuosille 2019–2021. Uudisrakentamisen vuoksi koulun 4.–9. luokille tarvitaan väistötilat opetusta varten lukuvuosille 2019–2020 ja 2020–2021. 

Lappeenrannan Toimitilat oy (Lato oy) on kartoittanut kevään aikana kattavasti erilaisia vaihtoehtoja väistötiloiksi. Asian valmistelusta vastaava projektijohtaja Jukka Mielikäinen kertoo, että parhaaksi vaihtoehdoksi on osoittautumassa Saimaan ammattikorkeakoulun tilat Imatran Tietäjäntalossa Mansikkalassa. 

– Ammattikorkeakoulun toiminnot siirtyvät Skinnarilan kampukselle kesän 2019 aikana ja samalla Imatran rakennukset ovat jäämässä tyhjilleen. Tietäjäntalon tilat pyrittäisiin vuokraamaan kalustettuna ja varustettuna. 

– Tietäjäntalo on valmis ja hyväkuntoinen koulurakennus, jonne Joutsenon koulun 4.–9.-luokkalaiset mahtuisivat juuri sopivasti. Matka Joutsenon koulukeskuksesta Mansikkalaan kestää noin 15 minuuttia. Oppilaat kulkisivat Imatralle tilausbusseilla. 

Käsitöiden, liikunnan ja musiikin opiskelu jatkuisi väistötiloista huolimatta Joutsenon koulukeskuksessa koko koulun osalta. E.–3. luokkien opetus järjestettäisiin koulukeskukseen kesällä 2017 hankitussa moduulirakennuksessa. 

Lato oy esitteli asiaa tiistaina 15.5. Lappeenrannan kaupungin lasten ja nuorten lautakunnalle. Päätös väistötilaratkaisusta tehdään elo-syyskuussa 2018. 

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+