Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

OLLI NUUTTILA LUOPUU PYHTÄÄN KUNNANJOHTAJAN VIRASTA

Pyhtään kunnanjohtaja Olli Nuuttila

Pyhtään kunnanjohtaja Olli Nuuttila on tänään jättänyt valtuustolle eroilmoituksen kunnanjohtajan virasta. Viimeinen virantoimituspäivä on 31.1.2019. Käytännössä hän jää pois nykyisistä töistä marraskuun puolivälissä.

– Olen loppuvuodesta ollut Pyhtään kunnanjohtajana yli kuusi vuotta. Kun otin tehtävän vastaan, ajattelin että viisi vuotta voisi olla sopiva aika. Pitkään samassa tehtävässä toimiessa on vaara, että asiat rutinoituvat ja uudistuminen kärsii. Ja vain uudistumalla Pyhtää voi menestyä tulevina vuosina, toteaa Olli Nuuttila.

Nuuttila kokee, että Pyhtää on kyennyt uusiutumaan hänen kunnanjohtajakaudellaan. Kunta on hakenut laatua ja kustannustehokkuutta muun muassa ulkoistuksilla. Kunta on myös käynnistänyt rohkeiden markkinointikampanjoiden sarjan, jolla Pyhtäätä on tehty tunnetuksi.

Kunnanhallitus tulee käynnistämään uuden kunnanjohtajan haun ensi viikolla. Tavoitteena on saada hakijoiden hakemukset sisään vielä kesäkuun aikana ja varsinainen haastattelu- ja valintaprosessi elokuussa. Valtuuston on määrä valita uusi kunnanjohtaja 10.9.2018.

– Olen tullut ikään, jolloin voisin jäädä viettämään eläkepäiviä. Tulen kuitenkin jatkamaan työntekoa jossakin muodossa, mutta tarkemman suunnitelman teen vasta loppuvuodesta. Tässä on hyvä muistuttaa itseään sanonnalla ”vierivä kivi ei sammaloidu”, pohtii Olli Nuuttila.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+