Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Lapin aluehallintovirasto myönsi Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:lle luvan yksityisen terveydenhuollon palveluille

Kuva: Mehiläinen

Lapin aluehallintovirasto on 8.6.2018 myöntänyt Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:lle luvan yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen. Päätöksessä on 37 toimipaikkaa.

Yhtiöllä on lupa antaa Kemissä ja Torniossa erikseen yksilöidyissä toimintayksiköissä:

  • Lääkärin ja sairaanhoitajan palveluja,
  • hammashuollon palveluja,
  • koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäripalveluja,
  • äitiys- ja lastenneuvolan lääkäripalveluja,
  • fysioterapiapalveluja,
  • laboratoriopalveluja ja
  • kuvantamistutkimuksia.

Länsi-Pohjan keskussairaalassa (L-PKS) yhtiöllä on lupa antaa seuraavien erikoisalojen palveluja: anestesiologia ja tehohoito, fysiatria, iho- ja sukupuolitaudit, keuhkosairaudet ja allergologia, kirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, lastenneurologia, lastentaudit, kardiologia, naistentaudit ja synnytykset (sisältäen synnytystoiminnan), neurologia, ortopedia ja traumatologia, radiologia, silmätaudit, sisätaudit, yleislääketiede ja kliininen fysiologia ja isotooppi-lääketiede.

Yhtiöllä on lupa antaa palveluja L-PKS:ssa muun muassa poliklinikka toimintana ja osastohoitona sekä sillä on lupa leikkaustoimintaan. Yhtiöllä on lupa antaa L-PKS:ssa hammaslääkäripalveluja. Yhtiöllä on lupa myös mm. kuvantamistutkimuksiin, laboratoriotoimintaan, terapeuttiseen toimintaan (fysioterapia, ravitsemusterapia, puheterapia, toimintaterapia ja jalkaterapia) ja psykologin toimintaan.

Psykiatria ja ensihoito sairaanhoitopiirin vastuulla

Psykiatrian ja ensihoidon toiminta jää edelleen sairaanhoitopiirin vastuulle. Yhtiöllä on lupaa antaa Simon kunnassa fysioterapeutin palveluja (muuhun yhtiö ei ole hakenut lupaa). 

Lapin AVI toteaa, että lääketieteelliseen toimintaan tarkoitetut tilat ja laitteet on tarkastettu ja asianmukaisiksi todettu. Henkilökunnan koulutus vastaa toiminnan edellyttämää koulutusta ja osaamista. Toimintasuunnitelmissa on huomioitu potilasturvallisuus. 

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+